Начало ММА Тайрън Уудли с амбиция за бой в кикбокса

Тайрън Уудли с амбиция за бой в кикбокса

Тайрън Уудли с амбиция за бой в кикбокса
0

Тайрън Уудли бе една от звездите на UFC, с която всички трябва да се съборазяват. Той бе силен и доминантен доста време и макар да не бе любимец на Дейна Уайт, дори една от основните фигури в организацията не можеше да отрече ефективността му. Тези най-добри години в ММА за Уудли обаче са минало.

В последно време Тайрън е далеч от ММА сцената. Той направи две битки с влогъра Джейк Пол, които обаче загуби. При първия бой загубата беше със съдийско решение, а при втората бе тежко нокаутиран от подценения му съперник.

Сега Уудли иска да се проба в кикбокса.

„Всеки път, когато ритна някого, той пада на земята. Защо да не ритам хората повече? Със скъсани връзки в коляното, съборих Джейк Шийлдс няколко пъти, дори съборих ‘Wonderboy’ с ритници. Ритам силно, така че защо не? Мисля, че това постепенно ще ме възобнови като боец. Искам да завърша годината с ММА“, сподели боецът.

Уудли навършва 41 години през април, но изглежда, че амбицията му да се състезава на високо ниво не е изгубена в славното минало, когато в средната категория на UFC той бе носител на шампионския пояс за доста дълго време.

тагове: