Начало Кикбокс и муай тай Тандемът Илиев-Валентинов: Държим нивото от предния път (ВИДЕО)

Тандемът Илиев-Валентинов: Държим нивото от предния път (ВИДЕО)

Тандемът Илиев-Валентинов: Държим нивото от предния път (ВИДЕО)
0

Бойният тандем или както те сами се наричат „братя по оръжие“ Даниел Илиев и Георги Валентинов са в пълна готовност за второто издание на бойната си верига GRAND FIGHT ARENA. Събитието е този петък, 29-ти март, от 20:00 часа в столичната зала „Асикс Арена“. Двамата бойци ще влязат отново в ролята и на организатори и на участнаци в двете главни срещи – по К1 и по ММА.

Екип на Boec.BG разговаря с тях в навечерието на турнира. Валентинов и Илиев споделиха своите вълнения около подготовката на събитието и подготовката на своите срещи.

„Въпреки препятствията, които имахме, подбрахме много качествени срещи. Мисля, че ще стане едно добро шоу и ще поддържаме нивото, което показхме миналия път“, коментира един от най-добрите ни кикбоксьори Даниел Илиев. Той излиза срещу Христакис Алехандро–Крокодила от Кипър в категория до 84 кг.

„Очакваме отново пълна зала и пълна подкрепа за нас. Хората останаха много доволни и още след предишната гала ни писаха кога да очакват второто издание. Ето, че дойде и този момент. Дали сме всичко от себе си, въпреки краткото време, с което разполагахме за организация. Смьтам, че ше стане едно истинско бойно шоу“, добави Валентинов. ММА звездата ни ще има за противник Константин Линник от Украйна, а категорията на двамата е 77 кг.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.