Начало ММА Банско иска GRAND FIGHT ARENA, организаторите се хвалят с хонорари

Банско иска GRAND FIGHT ARENA, организаторите се хвалят с хонорари

Банско иска GRAND FIGHT ARENA, организаторите се хвалят с хонорари
0

Добри хонорари ще получат бойците, които ще участват в първото издание на GRAND FIGHT ARENA. Бойният турнир ще се проведе в събота, 1-ви декември, от 20:00 ч. в зала „Асикс Арена“. Организаторите Даниел Илиев и Георги Валентинов дадоха днес официална пресконференция в Пресклуб „България“, където се похвалиха, че са осигурили високи за България парични премии.

„Осигурили сме доста добри хонорари за България“, посочи Илиев, а Валентинов добави: „За първи път у нас ще се дават и бонуси за нокаут и мач на вечерта, подобно на UFC. Копираме най-доброто от чуждестранните вериги.“

Допълнителните бонуси са на стойност 500 лева, а за хонорарите двамата запазват тайна. В основната карта са планирани 8 срещи – четири по правилата на ММА и четири по К-1. Има и една предварителна среща, в която Жулиен Маринов от „Сезан“ Стара Загора ще се изправи срещу Любомир Делев от „Левски София Запад“.

Двамата разкриха и една новина. Вече има предложение за провеждането на второто издание на GRAND FIGHT ARENA. Идеята е то да се проведе в Банско и то в разгара на зимния туристически сезон – края на февруари, началото на март. „Виждате, че когато има малко гали в България, състезателите не са във форма. Ако турнирите се случват по-често, бойците със сигурност ще поддържат постоянно форма и ще бъдат по-концентрирани“, коментира Илиев.