Начало Интервюта Георги Валентинов пред Boec.BG: Най-ценната ми победа е върху собственото ми „аз”

Георги Валентинов пред Boec.BG: Най-ценната ми победа е върху собственото ми „аз”

Георги Валентинов пред Boec.BG: Най-ценната ми победа е върху собственото ми „аз”
0

Един от най-добрите български ММА бойци Георги Валентинов говори пред Boec.BG за годината, която изпраща. Роденият в Стара Загора боец разкри и предстоящите си професионални планове, като за радост на неговите фенове се очертават два негови двубоя още в началото на 2019-та.  

Георги, каква година изпращаш?

Изпрашам много силна година с падения и възходи, но най-вече успях да натрупам много житейски опит през тази година!

Имаш договор с една международна верига – ACB. Записа две загуби в нея в последните си два мача. Ще продължиш ли участието ти там?

Да. В ACB имам още един мач да изиграя през 2019, но все още нямам конкретна дата. Дали ще преподпиша с тях, зависи от договора, който ми предложат. Ако ме удовлетворява, ще остана, защото досега съм бил много доволен от тях!

Заедно с твоя приятел Даниел Илиев създадохте българска бойна верига. Доволен ли си от първото издание на GRAND FIGHT ARENA?

Да! За мен оценката на публиката е най-важна. След събитието получих доста поздравителни писма от познати и непознати, които ми казаха, че не са присъствали на такава хубава гала вечер от много години! Не само двубоите, но и като цяло самото гостоприемство им е направило силно впечатление!

Ще продължи ли да съществува? Какво да очакваме?

Да, разбира се! В началото на март може би ще е следващото събитие,тъй като се съобразяваме с други дати на други бойни събития, за да не се дублират! В началото на януари ще обявим датата и място на следващото събитие на GRAND FIGHT ARENA.

Обмисляш ли участие в други вериги? Каква програма планираш за 2019 г.?

Да. Моите целите винаги са били много високи и изява в чужбина е една от тях. На този етап смятам да изиграя мача си в ACB в началото на годината и след това да направя още 2 в България.

Коя е най-ценната ти победа през отминаващата година?

Всичките ми победи са ми много ценни, защото полагам страшно много труд и дисциплина за тях! За отминалата година може би най-ценната ми победа е върху собственото ми „аз”. Това да превъзмогнеш себе си е най-голямата и ценна победа за мен.

Как изкара Коледните празници и как ще посрещнеш Нова година?

Рождество Христово изкарах с най-близките хора в живота ми – моето семейство! Нова година ще посрещна с най-близките ми приятели!

Какво си пожелаваш?

Пожелавам си най-вече да съм жив и здрав и това, което ми е на сърцето да ми бъде и в ръцете!