Начало ММА Ти-Рекс атакува UFC, иска мач с Нунеш
0

Ти-Рекс атакува UFC, иска мач с Нунеш

Ти-Рекс атакува UFC, иска мач с Нунеш
0

Двукратната златна медалистка от Олимпийски игри и боксов шампион Клариса Шийлдс сериозно обмисля смяна на кариерата и атака на най-престижната верига за смесени бойни изкуства – UFC.

Актуалната носителка на поясите във версии WBA, WBO, WBC, IBF и The Ring в средна категория, известна като „Ти-Рекс“, използва социалните медии, за да анонсира намеренията си. Тя сподели цитат на спортния доктор Джордан Метцел, който гласи: „Всеки се нуждае от цел, която малко да го плаши“, като го придружи с коментар: „Този цитат наистина ме кара да се замисля да се пробвам в UFC. Имах това странно усещане преди няколко години, когато исках да стана професионалист, и тогава се натъкнах на този цитат и реших да го направя! И вчера същият цитат отново се появи! Покрай всичките приказки за мен и Нунеш, отново усетих същото чувство“.

Наскоро Шийлдс заяви, че ще нокаутира двойната шампионка на UFC в евентуален боксов мач помежду им. Все пак британката добави, че „Лъвицата“ е абсолютен фаворит в двубой по правилата на ММА.