Начало ММА Тил и Брънсън точни на кантара (ВИДЕО)
0

Тил и Брънсън точни на кантара (ВИДЕО)

Тил и Брънсън точни на кантара (ВИДЕО)
0

Официалното претегляне на събитието UFC Vegas 36 премина успешно за 19 от 20-та бойци, които иматнасрочен двубой за галавечерта.

Двамата замесени в главната битка Дерек Брънсън и Дарън Тил спечелиха битката срещу кантара и бяха в лимитите на категория „средна“. Брънсън „закова“ 84,3 кг, а тил 84,1 кг. Тил и Брънсън са част от Топ 10 в категорията и победа този уикенд ще приближи един от двамата до битка за титлата.

В подглавната битка на вечерта ще видим сблъсък между състезателите в тежка категория Том Аспинал и Сергей Спивак. Везната показа 112 килограма за Аспинал и 107,5 за Спивак. Победителят от този двубой най-вероятно ще получи място в топ 15 на дивизията.

Единственият боец, който не влезе в категория бе Джонатан Мартинес. Той бе с 1,3 кг. над допустимото за категория „петел“ и така двубоят му с Марсело Рохо остава под въпрос.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".