Начало ММА Тирел Форчън надделя над Марсело Голм в три рунда

Тирел Форчън надделя над Марсело Голм в три рунда

Тирел Форчън надделя над Марсело Голм в три рунда
0

Тирел Форчън (14:2) постигна победа с решение над Марсело Голм (10:6) в редовния сезон на PFL в тежка категория, но това не бе достатъчно за него, за да прескочи към фазата на полуфиналите.

Срещата започна лошо за американеца, тъй като той изпадна в глуха защита от късите и бързи удари на бразилеца. Обратът и доминацията обаче настъпиха в последните секунди на първия рунд, когато Голм бе свален в нокдаун и само сирената го спаси от финиша. Форчън дори реши, че съдията е спрял мача с технически нокаут и трябваше да търси протектора си за зъби, за да се подготви за подновяването на схватката.

Марсело опит да се върне в мача с отличен хайкик, с който разклати опонента си. Веднага след това бе повален в тейкдаун и така на практика оставащите 8-9 минути от мача преминаха на земята, където Тирел просто поддържаше едно лежерно темпо с удари, за да не даде аргументи на съдията да ги изправи.

Двамата си заслужиха част от освиркванията, защото изчерпаха арсенала си от идеи прекалено бързо и след това преминаха в тренировъчно темпо.