Начало ММА Том Аспинал се заяде със Стипе Миочич

Том Аспинал се заяде със Стипе Миочич

Том Аспинал се заяде със Стипе Миочич
0

Том Аспинал продължава да негодува от факта, че Дейна Уайт го държи настрана от шампионската титла в тежка категория на UFC, въпреки видимата заслуга от британеца. Първоначално той атакуваше статута на Джон Джоунс, а сега обърна критиката си към Стипе Миочич.

В социалните мрежи Аспинал публикува един факт за бившия двукратен шампион. Той припомни, че последният мач на Миочич в клетката е бил преди Алекс Перейра да направи своя дебют в октагона.

Бразилецът междувременно имаше време, за да стане шампион в средна и полутежка категория, като натрупа цели 11 мача в MMA.

Стипе Миочич без съмнение е считан за един от най-великите шампиони в дивизията, но в професионалния спорт времето на върха е строго ограничено.

Дейна Уайт разгневи мнозина, като каза, че няма как да унижи Стипе, като го включи в мач за междинната титла, когато организираше двубоя между Аспинал и Сергей Павлович. Тогава те заместиха главното събитие в Ню Йорк, когато „Боунс“ се контузи. Също така той отказа да отнеме колана от кръста на Джон, въпреки факта, че на 5 март ще се навърши една година от успеха му над Сирил Ган, а контузията в гърдите вещае възстановяване поне до есента.