Начало ММА Пак отлагат завръщането на Джон Джоунс
0

Пак отлагат завръщането на Джон Джоунс

Пак отлагат завръщането на Джон Джоунс
0

Легендата на UFC Джон Джоунс няма да направи дългоочакваното си завръщане в октагона през юли месец. Това съобщи самият той, след като първоначално се очакваше именно тогава да се изправи срещу бившия световен шампион в тежка категория Стипе Миочич.

Двамата имат планиран мач, който трябва да е дебют в дивизията на доскорошния хегемон в лека-тежка категория. За последно „Боунс“ се би в началото на 2020-а, когато постигна победа над Доминик Рейес. В последствие обаче той изпадна в депресия, води борба с алкохолизма, забърка се в серия от семейни скандали и се появиха съмнения дали изобщо някога ще се върне в клетката.

twitter.com

Сега Джоунс е готов да го направи, а този път отлагането на завръщането му, не е по негова вина. Оказва се, че Миочич е поискал повече време, за да се подготви за въпросния мач. Стипе е информирал, че юли е прекалено рано за такава битка и иска тя да се проведе през септември. Индикациите са, че победителят ще бъде обявен за междинен шампион в тежка категория и ще му бъде осигурен сблъсък с Франсис Нгану за пролетта на следващата година.

Стипе казва, че ще бъде в абсолютния си пик през септември. Разочарован съм, но и търпелив. Искам най-добрия в тежка категория да бъде на най-високото си ниво. Ще чакам до септември, за да няма извинения. Няма да лъжа, че не ми е приятно, но ще се справим“, каза Джоунс.