Начало ММА Томпсън: Антъни Петис е като нинджа

Томпсън: Антъни Петис е като нинджа

Томпсън: Антъни Петис е като нинджа
0

Стивън Томпсън (14-4-1) не спира да мисли за загубата си в главния мач на „UFC Fight Night 148“ в Нашвил. Боецът бе нокаутиран от Антъни Петис (22-8) във 2-ия рунд.

„Showtime Pettis“ се въплъти в ролята на Супермен и вкара страховита деснячка в главата на съперника си, който мигновено се строполи.

Ето как Томпсън коментира ситуацията с живо включване във Фейсбук от болницата:

„След 80 битки никога не бях нокаутиран. Не мога да повярвам, че ме нацели с този Супермен удар. Беше като ниджа, изобщо не видях от къде ми дойде“, признава американецът.

„Пробвах с ритници, може би, прекалих със сайд киковете. Опитите му за удари бяха толкова бавни, не знам как се случи. Не помня нищо – както си стоях прав и в следващия момент бях по гръб на пода.“

За капак на разочарованието от загубата Томпсън научи, че плановете му за следваща битка пропадат.

„Изглежда няма как да имам мач в Грийнвил (б.р. родния му град). Скапана работа“, завърши боецът от болницата.

Няма да успее да се възстанови и да е на линия за галата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.