Начало ММА Тони Фъргюсън влиза в категорията си за отложен мач

Тони Фъргюсън влиза в категорията си за отложен мач

Тони Фъргюсън влиза в категорията си за отложен мач
0

Повечето бойци считат свалянето на килограми преди събитие за по-трудно и от самия мач. На коренно различно мнение е Тони Фъргюсън, който никога не е имал проблеми на кантара. Нещо повече – „Ел Какуй“ реши да смъкне теглото си до лека категория за UFC 249… а събитието е отменено.

Боецът публикува снимка от сауната преди любопитния сблъсък с Джъстин Гейджи, който е отложен за неизвестно време.

„Още работя. Ще вляза в категорията си до петък“, написа Фъргюсън.

Непоправимото му чувство за хумор му спечели редица поддръжници през годините. Мнозина вече видяха публикацията му като шега с Хабиб Нурмагомедов. Дагестанецът беше хоспитализиран, след като състоянието му се влоши, докато сваля килограми.

Това попречи на битката им – третата от общо петте отменени.

Последният случай беше именно на UFC 249. „Орела“ остана в Русия и не пожела да се бие по време на карантината заради коронавируса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.