Начало ММА ТОП 10: Срамни ММА моменти (Част 1)

ТОП 10: Срамни ММА моменти (Част 1)

ТОП 10: Срамни ММА моменти (Част 1)
0

Смесените боеве противопоставят смелчаци, готови да се бият до последна кръв. Все пак всяко правило има и изключения. Поредицата „ТОП 10“ продължава с най-срамните моменти от ММА.

Дарион Колдуел на „Белатор 143“

Празненствата след победа в смесените боеве не са много разнообразни. Много бойци се катерят на клетката или я прескачат директно. Други… скачат от нея. Такъв е и случаят с Колдуел, който решава да направи задно салто. За ужас на всички в залата боецът се озовава право върху една операторка и я нокаутира. Планираното перфектно приземяване наподобява един от акробатичните скокове в кеча, когато целиш да се стовариш върху съперника си. Шокът е огромен, а Колдуел в първия момент дори не вдигна жената да се извини. От „Белатор“ впоследствие уверяват всички, че дамата няма никакви наранявания.

Клаудинеи Анджело и бягството от октагона

Битката на бразилеца със сънародника му Ивеласо Силва се превръща във фиаско. Анджело е свален на пода, но бързо се изправя и не позволява да влязат в партер. Противникът му го притиска към клетката и изведнъж Клаудинея решава да направи знак за тайм аут (забранен в ММА)! Всички се чудят какво се случва, няма бъркане в очите или сблъсъг глава-глава. Логично обяснение за паузата не се намира, а съдията търси обяснение – без успех. Анджело се опитва да отвори октагона и да излезе, а след като не успява я прескача. Напуска под бурните освикрвания на публиката. Година по-късно двамата си уреждат ремач и Клаудинеи Анджело го печели. Така и не дава обяснение защо избяга от първия мач, а срамното петно на кариерата му няма да избледнее.

Джейсън Соломон на Super Fight League 43

По това време Соломон е 4-0 и за първи път е част от главно събитие на вечерта. Половината гости на ВИП масите са негови приятели или атрактивни дами, които държат плакати с името му. Излизането му продължава дълго, като Соломон кара публиката да пее с него любимата му песен, провисва се на входа на октагона и дори провокира съперника си. Вече влязъл в клетката, продължава да говори с приятелите си по масите. Арогантното му поведение е наказано с нокаут за 9 секунди. Мачът продължава в пъти по-малко от цирковете му преди началото.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.