Начало Кикбокс и муай тай Топ бойци се пускат в GRAND FIGHT ARENA 2 (ВИДЕО)

Топ бойци се пускат в GRAND FIGHT ARENA 2 (ВИДЕО)

Топ бойци се пускат в GRAND FIGHT ARENA 2 (ВИДЕО)
0

Тандемът Даниел Илиев-Георги Валентинов е в трескава подготовка за втория си боен турнир GRAND FIGHT ARENA 2. Събитието ще се проведе на 29-ти март от 19:00 ч., а двамата отново са избрали зала „Асикс Арена“ за домакин на вълнуващите битки.

Подобно на първото им събитие, Илиев и Валентинов ще съберат в една вечер част от най-добрите ни състезатели по ММА и кикбокс. Сред участниците изпъкват имената на Владимир Кънчев, Бранко Бабачев, Мариан Димитров, Радослав Карашев и други. Очаквано и този път двамата главни „виновници“ за събитието ще се пуснат и в главната роля на ринга – Илиев по правилата на К-1, а Валентинов в ММА двубой. Такава ще е отново и бойната карта.

Все още се уточнява и международното присъствие сред бойците, като Boec.BG разбра, че Георги Валентинов ще излезе отново срещу бразилец. В най-скоро време ще ви информираме и за двойките и категориите.

Припомняме, че първото издание на бойния турнир GRAND FIGHT ARENA се проведе на 1-ви декември миналата година и мина при огромен интерес в зала „Асикс Арена“. Около 2000 феновете изпълниха трибуните и видяха 4 битки по правилата на К-1 и 4 по ММА.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.