Начало ММА Този шампион ще спасява категория муха в UFC
0

Този шампион ще спасява категория муха в UFC

Този шампион ще спасява категория муха в UFC
0

Категория муха има шансове за оцеляване в UFC.

Дискутираната от дълго време битка между шампиона в категория петел и шампиона в категория муха може и да се състои през януари. Ти Джей Дилашоу е готов да свали категорията и да се изправи срещу Хенри Сежудо в главен двубой на UFC 233.  Двубоят все още не е официално обявен от UFC, но според няколко анонимни източници на MMAJunkie.com, двубоят ще се проведе на 26-ти януари в Honda Center Анхайм, Калифорния.

Двамата бойци са родом от този щат и такъв двубой в Анхайм би привлякъл огромен интерес, а ако Ти Джей Дилашоу победи, ще е третият притежател на два шампионски пояса едновременно в историята на UFC. Даниел Кормие е настоящ шампион в полутежка и тежка категория, а това постижение бе първо достигнато от Конър Макгрегър, който държеше титлите в категория лека и перо.

Източник:MMAJunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".