Начало ММА Треньор обвини Джон Джоунс в кражба и го заплаши с бой
0

Треньор обвини Джон Джоунс в кражба и го заплаши с бой

Треньор обвини Джон Джоунс в кражба и го заплаши с бой
0

Франк Лестър, който е бивш треньор на шампиона на UFC в тежка категория Джон Джоунс, обвини боеца в кражба. Наставникът обяви война и е готов да се бие с Джоунс. Той направи разкрития за скандал в отношенията си с Джоунс и с шефовете на зала „Джаксън-Уинк“.

„След три смени на жилище, дължащи се на най-добрия отбор в света „Джаксън-Уинк“ и най-добрия боец на планетата Джон Джоунс, който ми дължи 13 000 долара за последния си двубой, най-после със семейството ми си намерихме хубава къща.

Не съжалявам за нищо. Аз си свърших работата, но всички знаят какво последва. Джоунс и Майк Уинкелън ми направиха толкова мръсни номера, че не успях да видя хубавото в нашия бизнес. Но доброто винаги побеждава злото.

Скоро ще отворя моята зала за смесени бойни изкуства TANK и с нея ще превземем Албакърки. Карма!

И, Джон, няма да разговаряме повече. Вече в действие влизат юмруците. Сам знаеш това. Ти открадна от моето семейство. Ти настояваше за уволнението ми без никаква причина. Но съм ти благодарен, защото никога повече няма да работя за Майк Уинкелузер. Джаксън загуби контрол след като купихте името му и вече нищо не е същото. Когато чуя името ти се сещам само за лъжи и малодушие. Джон, няма повече приказки, не разпускай охраната си. И двамата знаем какъв си. Истински мъж никога няма да открадне от бременна жена и семейството ѝ“, написа бившият треньор на шампиона.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.