Начало ММА Треньорът на Едуардс призова Усман да отложи трилогията
0

Треньорът на Едуардс призова Усман да отложи трилогията

Треньорът на Едуардс призова Усман да отложи трилогията
0

Треньорът на Леон Едуардс – Дейв Ловъл призова Камару Усман да отложи завръщането си и трилогията с неговия боец. По думите му, „Нигерийският кошмар“ едва ли ще бъде готов да се върне в клетката директно срещу британеца, предвид развоя на мача им от UFC 278.

Едуардс нокаутира Усман с хайкик в края на петия рунд и сложи край на серията му от 15 поредни победи в клетката. По този начин той отне и световната му титла в полусредна категория. И според Ловъл, Камару ще се нуждае от встъпителен сблъсък, с друг боец, преди да погледне към трилогия с Леон.

Ако наистина искат да проведем трети мач, няма проблем, ще го направим. Но ако бях на тяхно място, няма да бързам. Смятам, че Камару първо трябва да срещне друг съперник. Такъв, с който да опита да си върне увереността. Защото случилото се с Леон ще го преследва доста време. Така става при бойците“, сподели Ловъл.

Той е убеден, че ритникът на Едуардс буквално е променил живота на Усман. Камару е боец от типа „улични“. Такива, които винаги вървят напред. Но получавайки такъв урок, това няма как да не остави отпечатък в съзнанието му. Убеден съм, че той вече е променен и ще бъде за негово добро, да не влиза обратно в клетката точно срещу Леон“, каза още специалистът.

тагове: