Начало ММА Звезда от UFC обезвреди стрелец в ресторант (ВИДЕО)
0

Звезда от UFC обезвреди стрелец в ресторант (ВИДЕО)

Звезда от UFC обезвреди стрелец в ресторант (ВИДЕО)
0

Броени дни, след като спечели бонус от 50 хиляди долара за представянето си на UFC 272 в Лас Вегас, Кевин Холанд отново попадна под прожекторите. 29-годишният американец, който има 22 победи от 30 мача (един без резултат) в октагона, този път прояви изключителна смелост, обезвреждайки нападател в ресторант.

Викайте му Батман“, написаха колегите от TMZ, след като стана ясно, че Холанд, заедно с двама негови приятели, са се справили с човек, отправил изстрел в заведение. Боецът от UFC в полусредна категория е вечерял в суши ресторант, когато мъж е влязъл и е стрелял във въздуха с пистолет.

Докато останалите присъстващи побързали да се скрият под масите, Холанд и компанията му се нахвърлили върху обирджията. Един от близките до боеца споделя в интервю за ABC 13:

Вечеряхме спокойно, когато изведнъж един влезе и стреля. Всичко сякаш стана на пауза, хората започнаха да се крият под масите. Ние го повалихме и обезвредихме, като отнехме оръжието и чантата, които държеше“, коментира един от героите.

Това не е първият случай, в който Холанд взема закона в свои ръце. През миналата година той помогна на полицията да задържи крадец на коли. Именно поради тази причина боецът вече носи и прякора „Батман“.