Начало ММА Ветори показа впечатляващ релеф на кантара (ВИДЕО)

Ветори показа впечатляващ релеф на кантара (ВИДЕО)

Ветори показа впечатляващ релеф на кантара (ВИДЕО)
0

Марвин Ветори и Кевин Холанд официализираха битката си в поредната галавечер на UFC този уикенд. Италианецът беше емоционален, а впечатление направи отличната му физическа форма. Общо 28 бойци стъпиха на везната в „Апекс център“, Лас Вегас.

Двама от тях се провалиха.

Норма Дюмонт беше почти два килограма над нормата за сблъсъка с Ерин Бланчфилд и атлетическата комисия отмени боя.

Игнасио Бахамондес беше с 300 грама по-тежък от лимита за лека категория на кантара и ще бъде глобен с 20% от хонорара си.

Събитието премина в добро настроение, а особено емоционален беше Марвин Ветори.

Това е първи главен мач за италианеца. Той напълно си заслужи да застане под светлините на прожекторите със страхотната си игра.

Редица журналисти вече изразиха мнение, че освен с перфектната си физическа подготовка Ветори отново е впечатлил с професионалното си отношение по време на подготовката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.