Начало ММА Треньорът на Конър Макгрегър пристига в България

Треньорът на Конър Макгрегър пристига в България

Треньорът на Конър Макгрегър пристига в България
0

Треньорът на бившия двоен шампион в UFC Конър Макгрегър – Джон Кавана, ще посети България през следващия месец.

Ирландският специалист в смесените бойни изкуства няма да си почива у нас, а идва да подкрепи българския ММА боец Георги Валентинов. Нещо повече, Кавана ще застане в ъгъла на 26-годишният ни състезател по време на двубоя му от веригата GRAND FIGHT ARENA.

Третото издание на бойния турнир предстои на 5-ти октомври в родния град на Валентинов – Стара Загора. Там той отново ще се изяви в една от двете главни срещи, а в другата ще бъде неговият приятел и партньор в организацията Даниел Илиев.

Треньорът на Конър Макгрегър се сближи доста с Валентинов по време на лагера, който българинът изкара в Ирландия. Двамата си обещаха съвместната им работа да продължи и ето, че за първи път те ще си партнират и по време на професионално участие.

Кавана, освен това, ще доведе тук и двама от бойците си, които подготвя в залата  „SBG“ (б.р. – Straight Blast Gym Ireland). Те ще вземат участие в две от четирите битки по правилата на ММА. Остаталите четири професионални срещи от бойната карта ще бъдат в стил К1, кикбокс, а програмата ще започне с  две подгряващи срещи по ММА.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.