Начало ММА Треньорът на Хабиб: Битките му липсват

Треньорът на Хабиб: Битките му липсват

Треньорът на Хабиб: Битките му липсват
0

Треньорът на Хабиб Нурмагомедов – Хавиер Мендес, вижда в очите на боеца, че той иска да се завърне.

Специалистът обясни тясната връзка между него и „Орела“ и как непобеденият вече бивш шампион наблюдава разпалено братовчедите си в октагона.

„Той иска да се бие отново, но няма да го направи заради решението на майка си“, споделя Мендес.

Хабиб склонен на компромис само за UFC

„Липсват му тренировките, наставленията, адреналина. Липсва му да е около мен, докато водя своите занимания. Нашата връзка е повече от просто боен спорт. Ние сме семейство и израснахме много заедно. За мен възпитаниците ми са мое семейство до края на живота ми.“

„Виждам го как гледа братовчедите си в клетката и с каква енергия ги съветва.“

„Това чувство не се заменя с нищо и не го виждам как ще се върне към нормалния живот, но не е моя работа да коментирам решението му или да го убеждавам в едно или друго. Майка му има думата – той е такъв“, допълва Мендес.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.