Начало ММА Хабиб: До дни ще знам къде ще е мача с Фъргюсън
0

Хабиб: До дни ще знам къде ще е мача с Фъргюсън

Хабиб: До дни ще знам къде ще е мача с Фъргюсън
0

Очакваният с огромен интерес сблъсък между шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън изглежда няма да бъде отлаган.

В момента се работи усилено по намирането на нова локация за UFC 249, предвиден за 18 април Ню Йорк, тъй като в момента има забрана за спортни събития в САЩ. Наскоро президентът на веригата Дейна Уайт заяви, че мачът може да не е на територията на Щатите, а бащата на Хабиб добави, че Обединените Арабски Емирства са най-вероятното място за мача. Самият Нурмагомедов взе отношение по темата и заяви, че ще има отговор на въпроса до няколко дни.

„Ще видим. В следващите 2-3 дни Дейна ще ни изпрати нова локация“, каза „Орела“ в онлайн чат с фенове, организиран от мениджъра му Али Абделазиз.

Преди няколко дни Хабиб дори изрази предпочитания на какво място да се състои срещата му с Тони Фъргюсън.

„Трябват ни максимум 100 човека в залата. Затворена зала, 100 здрави човека, които да влязат и да направят шоу. Пускаме го на платено излъчване и всички могат да се бият. Тези, които са под карантина и са у дома си, ще се забавляват докато гледат. Ще покажем кой е №1 в света в лека категория. Това е много важен двубой и затова ми допада политиката на UFCТе винаги се опитват да изправят най-добрите срещу най-добрите“.