Начало ММА Конър Макгрегър: Никога и никъде не съм избягвал битка
0

Конър Макгрегър: Никога и никъде не съм избягвал битка

Конър Макгрегър: Никога и никъде не съм избягвал битка
0

Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър изказа своите мисли за евентуалната отмяна на двубоя между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън.

Битката е насрочена за 18 април като част от UFC 249, но събитието може да не се състои поради ограничения, продиктувани от пандемията на коронавирус. По-рано президентът на UFC Дейна Уайт заяви, че шоуто ще се състои, но е възможно да не е в САЩ.

Очевидно е, че всеки трябва да вземе мерки за сигурност сега и да не се събираме на големи групи. Да видим какво решават Дейна и UFC. Едно нещо мога да кажа със сигурност: никога и никъде не съм избягвал битка, независимо кой е противникът. Възнамерявам да продължа да го правя“, каза ирландецът.

В последната си среща Макгрегър се изправи срещу Доналд Серони на 18 януари и го нокаутира за 40 секунди. Очаква се следващият му мач да е на 11 юли.

В същото време залата на AKA, в която Хабиб Нурмагомедов се подготвя за UFC 249, беше затворена заради коронавируса. Дагестанецът обаче не е притеснен от случващото се в света и е готов да защити титлата си дори в джунглата.