Начало ММА Трети опит за Харис – Овърийм
0

Трети опит за Харис – Овърийм

Трети опит за Харис – Овърийм
0

Уолт Харис и Алистър Овърийм са близо до това най-сетне да се изправят един срещу друг след два провалени опита.

Първоначално двамата бойци в тежка категория трябваше да се бият на 7 декември на UFC on ESPN 7, но Харис се оттегли, тъй като по това време доведената му дъщеря беше отвлечена. След това срещата беше насрочена за 11 април на UFC on ESPN+ 30, но шоуто беше отменено заради пандемията от коронавирус. Сега Харис твърди, че е много вероятно да се изправи срещу Овърийм на 16 май.

„Чувам, че 16 май е възможна дата, на която да се бием. Той е тук. В момента го държат под карантина. Надявам се, че ще се случи. Всеки ден нещо се променя. Може да се събудиш един ден и всичко да е наред, а на следващия всичко да се промени. Ще видим. Опитвам се да съм възможно най-подготвен в тези времена. Надявам се, че мачът ще се състои. За мен ще бъде огромна чест да се изправя срещу Алистър“, каза Харис пред MMA Junkie.

36-годишният американец добави, че отмяната на мачовете сериозно вреди на подготовката, но животът го е научил да се справя с подобни ситуации.

„Доста е неприятно от гледна точка на това, че боевете са моята кариера, но това е част от живота. Както можете да предположите, преживял съм много. Бог върши нещата по негов си начин, така че гледам да не се напрягам излишно. Просто се опитвам да съм подготвен и да съм фокусиран когато извикат номера ми. Това е част от процеса и пътя ми в UFC – върхове и спадове. Нищо ново, оставам фокусиран и продължавам напред“.