Начало ММА Трима от семейство Нурмагомедов ще се бият на UFC 254 (СНИМКА)

Трима от семейство Нурмагомедов ще се бият на UFC 254 (СНИМКА)

Трима от семейство Нурмагомедов ще се бият на UFC 254 (СНИМКА)
0

Хабиб Нурмагомедов, който е шампион на UFC в лека категория, разкри в социалните мрежи, че двама от неговите братовчеди – Абубакар и Умар ще се бият на събитието UFC 254. Непобеденият дагестанец добави, че още един от неговия отбор ще участва на събитието, а именно Ислам Махачев.

Тримата ще се завърнем в един ден на # ufc254 – Абубакар Нурмагомедов, Ислам Махачев. Освен това и Умар Нурмагомедов. Накратко, ще има четирима бойци от нашия отбор, написа „Орела“ в профила си в Instagram.

Припомняме, че главен сблъсък на събитието UFC 254, ще бъде срещата за обединение на титлите в лека категория, противопоставяща Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Глата ще се състои на 24 октомври.

Дагестанският боец има в актива си 28 победи от 28 мача (8 с нокаут и 10 след събмишън), докато американецът е с 22 победи от 24 двубоя (19 с нокаут и 1 след събмишън).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".