Начало ММА „TWINS -13“ се отлага за края на септември

„TWINS -13“ се отлага за края на септември

„TWINS -13“ се отлага за края на септември
0

Поради контузии на основни участници в „TWINS -13“, галата се отменя за края на септември 2016. Това съобщиха промоутърите.

Янко Борисов трябваше да се изправи срещу Владислав Кънчев в един мач, който нажежи страстите сред привържениците на двамата бойци. За съжаление Янко се контузи и няма да може да вземе участие.

В още два мача-реванши има контузи на някои от състезателите участници в европейското първенство по Бойно Самбо. Решихме да не търсим заместници, а мачовете да се проведат по първоначалния замисъл, тъй като представляват интерес за цялата бойна общественост.

Галата ще бъде отложена за края на месец септември и ще предложи едни от най-добрите мачове правени до сега.

Очаквайте най-големите имена в българският ММА да вземат участие в допълнение ще има и доста изненади! Една от тях ще е, че бойци от аматьорски ММА ще имат възможност чрез записване на страницата на TWINS MMA да заявят участие в професионалния формат на „TWINS -13“.

В гала вечерта участие ще вземе петкратният световен шампион по бойно самбо -Марко Косев, както и вропейският шампион от Казан’2016 -Валентин Бенишев! Другите имена, които приковават внимание са Росен Димитров, Камен Георгиев, Деян Топалски, Радослав Карашев, Мариян Димитров, както и още много други!

„TWINS -13“ ще бъде дълго помнена, не само с фаталното 13-то издание!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.