Начало ММА TWINS MMA 15: Николай Николов срещу Янко Борисов

TWINS MMA 15: Николай Николов срещу Янко Борисов

TWINS MMA 15: Николай Николов срещу Янко Борисов
0

Европейският шампион по ММА за аматьори от 2016 година – Николай Николов, ще премери сили с Янко Борисов. Софиянецът е републикански шампион по бойно самбо. Мачът е в категория до 77 килограма и ще се проведе на 16-ти март в зала „Борис Гюдеров“, Перник. Част е от веригата „ТУИНС ММА”.

Николай може да се похвали със сериозна кариера при аматьорите. През 2016 печели златен медал в категорията до 77кг на открития европейски шампионат в Прага, Чехия. Подготовката му протича в залата на „Десант“ във Варна, под ръководството на дългогодишният му треньор Николай Добруджански.

Борисов има 6 победи и 2 загуби като професионалист. Отличава се с атрактивен и агресивен стил, което се харесва на феновете му.

Галата на 16-ти март стартира в 19:00 часа.

Останалите потвърдени битки до момента:

Фердун Османов срещу Михаил Николов до 70кг
Росен Димитров срещу Вили От (Австрия) до 84кг
Мартин Борисов срещу Румен Стефанов в опън категория

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.