Уайт назова бойците, които ще се бият за титлата на Ти Джей Дилашоу | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Уайт назова бойците, които ще се бият за титлата на Ти Джей Дилашоу
0

Уайт назова бойците, които ще се бият за титлата на Ти Джей Дилашоу

Уайт назова бойците, които ще се бият за титлата на Ти Джей Дилашоу
0

Ти Джей Дилашоу освободи доброволно титлата си в категория петел след като се провали на допинг тест миналата седмица, а президента на UFC Дейна Уайт вече е намислил кои бойци ще се бият за титлата при 61-килограмовите.

„Имам план за тази категория. Изглежда, че ще направим сблъсък между Мораеш и Сехудо. И двамата искат този двубой, а след победата на Формига, можем да го изправим срещу Бенавидез. Ако нещо се обърка, всеки един от тях може да стъпи в битката за титлата“, коментира боса на организацията след UFC Fight Night 148 в Нашвил.

Бенавидез вече има една победа над Сехудо и в последните си 9 стъпвания в Октагона е губил само веднъж. Формига е в серия от 4 поредни победи, както и Мораеш. Мораеш приключи последните си трима съперници (Аджърмейн Стърлинг, Джими Ривера, Рафаел Асунсао) още в първия рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.