Начало ММА Уайт обеща на бойците: Ще има мачове всяка седмица
0

Уайт обеща на бойците: Ще има мачове всяка седмица

Уайт обеща на бойците: Ще има мачове всяка седмица
0

Президентът на UFC Дейна Уайт обеща веригата да заработи на пълни обороти отново в най-скоро време и потвърди, че тайният му остров съществува.

Това стана по време на близо половинчасов видео разговор, за който той изпрати специални покани на определени звезди. На нея Уайт даде възможност на поканените да зададат въпросите си към него относно бъдещето на UFC, като им даде гаранции, че ги очакват вълнуващи времена.

Уайт е категоричен, че веригата ще рестартира събитията си на живо на 9 май и ще продължи да организира по една гала-вечер всяка седмица в САЩ. Той уточни, че компанията работи с щатските власти да бъдат в спортното съоръжение на UFC на 9 май, но детайли по това къде точно ще се проведат битките ще бъдат обявени допълнително.

 

Дейна Уайт категорично заяви, че всеки боец от UFC, който желае, ще може да запише 3 двубоя тази година, а „Бойният остров“ ще бъде готов да приеме екшъна в края на май или началото на юни.

Според MMA Fighting, един от участниците в срещата я е нарекъл „безсмислена“, тъй като шефът на UFC, в общи линии, е повторил пред него и колегите му неща, които вече е казал в общественото пространство. Някои бойци пък се оплакаха, че са пропуснали срещата, защото не са проверили имейлите си и не са разбрали, че са поканени.