Начало ММА Уайт обяви дамата, която ще се изправи срещу Шевченко
0

Уайт обяви дамата, която ще се изправи срещу Шевченко

Уайт обяви дамата, която ще се изправи срещу Шевченко
0

Президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че следващият претендент за титлата на Валентина Шевченко в категория муха е Джесика Ай. Това бе обявено на пресконференцията след последното събитие на UFC в Бруклин.

Босът на организацията бе запитан, дали ще даде шанс на Джоан Калдърууд след страхотното и представяне на бойната гала вечер в Ню Йорк, но той отговори, че е ред на Ай.

„Калдърууд изглеждаше невероятно в клетката тази вечер. Тя се би по перфектен начин. Тя се изправи срещу Липски, която бе в серия от девет победи и притежава шампионски титли в други организации, но мисля, че решихме кой ще се изправи срещу Шевченко. Това ще бъде Джесика Ай по всяка вероятност.“, коментира Уайт.

Американката е в серия от три поредни победи, след като свали категорията. Последната и победа бе над Кейтлин Чукагиан през Декември.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".