Начало ММА Уайт: Ще се задействам в бокса през лятото
0

Уайт: Ще се задействам в бокса през лятото

Уайт: Ще се задействам в бокса през лятото
0

Президентът на UFC, Дейна Уайт, заяви, че през лятото ще осъществи плановете си да влезе в бизнеса на професионалния бокс. Босът на най-голямата ММА организация в света не веднъж е споделял, че планува такова начинание, а този понеделник пред CNN сподели и кога подготвеният от вече над две години скок ще бъде осъществен.

„Ще се задействам в бокса това лято. Когато то свърши, ще се говори какви неща съм направил за бокса“, заяви американският бизнесмен.

„Най-добрите не се изправят един срещу друг и това не ми харесва. Деонтей Уайлдър и Тайсън Фюри, които направиха страхотна битка, няма да направят реванш и няма да се боксират с Антъни Джошуа. Ще е убийствено, ако тримата участват в елиминационен турнир. Те правят толкова много пари и носят много енергия в бокса.“, добави Уайт.

Главата на UFC завърши с ласкав коментар за английския шампион Антъни Джошуа, като сподели, че би искал да работи с него и че той заслужава да е голяма звезда в САЩ.

Източник: bloodyelbow.com

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.