Начало ММА Убиха в затвора гангстер, който изгонил Дейна Уайт от Бостън
0

Убиха в затвора гангстер, който изгонил Дейна Уайт от Бостън

Убиха в затвора гангстер, който изгонил Дейна Уайт от Бостън
0

Президентът на UFC е бил принуден да напусне  Бостън, за да се спаси от рекетьори и престъпници. Уайт е бил заплашван и изнудван от членове на легендарната бостънска престъпна организация – Winter Hill Gang.

Лидерът на тази групировка, Джеймс „Whitey“ Булгер, е вкаран в затвора през 2011 г. „Whitey“ е уличен в убийства, разпространение на наркотици, трафик на хора и пране на пари. Бившият криминален бос е преместен в затвор в Запдна Вирджиния във вторник, а 24 часа след пристигането му, е открит мъртъв. ФБР води разследване по случая, но по неофициални твърдения, уликите на местопрестъплението сочат убийство.

„Водех тренировка в един от големите боксови клубове в Бостън, а тези двамата просто влезнаха в залата и казаха, че трябва да говорят с мен. Когато ме попитаха, дали знам кои са те, ми стана ясно за какво става въпрос. Твърдяха, че им дължа пари. Искаха 2, 500 долара, които ми се струваха като 25 000 тогава. Кевин Уикс, който е дясна ръка на Whitey, ми поиска тези пари. Този тормоз продължи известно време, докато един ден не ми звъннаха в къщи. Казаха, че трябва да им дам парите до 1 часа утре. Просто им затворих, набрах „Delta“ и си купих билет за Вегас“, коментира Уайт пред FOX.

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".