Начало ММА Участник в мелето след UFC 229: Помислих си, че ще убият Конър
0

Участник в мелето след UFC 229: Помислих си, че ще убият Конър

Участник в мелето след UFC 229: Помислих си, че ще убият Конър
0

Разкрития около мелето след UFC 229 продължават да излизат наяве. За първи път, фенът, който скочи за Конър Макгрегър в скандалното масово сбиване след UFC 229, коментира случката и разкри детайли от настъпилия хаос след главния мач за вечерта.

Дейвид Мартин – фенът, който скочи в клетката след UFC 229, за да помогне на Конър Макгрегър в мелето, за първи път разкри какво е подбудило тази смела проява.

Дейвид е голям фен на UFC  и изпълнителен директор на компания, която работи с уеб сайта на организацията. Не е тренирал бойни спортове никога през живота си. Също като Конър Макгрегър, Дейвид Мартин е от Дъблин.

„Не бих казал, че ме удари адреналинът, по-скоро беше чувство на патриотизъм. Помислих си, че Русия напада Ирландия. Конър беше изморен от битката и бе атакуван от група руснаци. Трябваше да се намеся. Дългът към родината ме зовеше“, коментира 41-годишният ирландец пред forthewin.com.

Въпреки смелата си проява, Дейвид не е напълно доволен от намесата си и смята, че животът на Конър е бил застрашен.

„Разочарован съм, че не успях да влезна по-рано. Можеха да ударят Конър в тила и това да бъде фатално за него. Постоянно се случва в нощни клубове. Можеха да го убият. Помислих си, че тези типове са там, за да го убият.“ добави ирландецът.

Дейвид Мартин не пропусна да отдаде заслуженото на Даниел Кормие, който е успял да контролира Хабиб и е предотвратил по-сериозни ексцесии.

Мениджърът на Макгрегър е благодарил на Дейвид, но ирландецът не е чул благодарности лично от Конър. Дейвид, обаче, няма проблем с това.

„Ако един от нас отиде на война, всички отиваме на война. Не исках да се бия, а да защитя човек от нападение.“, завърши интервюто си Дейвид Мартин.

Вижте видео от намесата на Дейвид Мартин тук.

 

Източник: forthewin.com

Снимка: youtube.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".