Начало ММА Самонадеян Макгрегър, какъвто всички го познаваме (СНИМКА)

Самонадеян Макгрегър, какъвто всички го познаваме (СНИМКА)

Самонадеян Макгрегър, какъвто всички го познаваме (СНИМКА)
0

Ирландският нокаутьор Конър Макгрегър обича да демонстрира самоувереност. Любува се на популярност в цял свят, доказателство за нея са близо 30-те милиона последователи на официалния му профил в Инстаграм. Ето какво публикува звездата в социалната мрежа по-рано днес:

View this post on Instagram

Little peanut heads, nom nom

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

„За да успееш в тази игра, трябва да бъдеш мен или да ме победиш.  Всичко останало са „фъстъци“ (б.р. изразът се разбира като всичко останало са глупости)“, гласи публикацията на Конър.

Много от феновете на ирландеца го подкрепят и коментират, че Хабиб Нурмагомедов е станал още  по-популярен именно след боя с Макгрегър. Други спекулират, че посланието й е насочено към Даниел Кормие.

Боецът също написа: „Малки фъстъци, ном ном“, заигравайки се още веднъж.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.