Начало ММА UFC боец бе принуден да признае, че е бисексуален

UFC боец бе принуден да признае, че е бисексуален

UFC боец бе принуден да признае, че е бисексуален
0

Една от изгряващите звезди на UFC – Джеф Молина, трябваше да признае публично, че е бисексуален, след като лично видео изтече в социалните мрежи през седмицата, предаде BBC.

Отнеха ми възможността сам да реша кога да се разкрия. Опитах да опазя интимния си живот в тайна от социалните мрежи“, каза американецът.

Той признава, че е излизал с жени през целия си живот, но в гимназията е усетил влечение и към собствения пол, но е усещал натиск от обществото, че трябва да крие различните си сексуални наклонности.

Молина се надява, че оттук насетне няма да се превърне в „бисексуалния боец от UFC“, но осъзнава, че някои дори ще стигнат по-далеч в квалификациите, като го заклеймят за гей.

В крайна сметка знам що за човек с морал и характер съм. Засега получавам еднакви дози омраза и подкрепа“, допълни той.

През 2022 г. Джек Молина излезе за боя си с Жалгас Жумагулов в цветовете на прайда, за да подкрепи гей-общността. Тогава той бе разкритикуван от мнозина в интернет.

В момента обаче MMA боецът има и други проблеми, защото е разследван за нелегални залози. Правата му са временно спрени от федерацията. Въпреки това на 1 април ще се качи на ринга на турнира по бразилско жиу-жицу The Blue Corner.