Начало ММА UFC Нашвил: Луис Пеня се провали на кантара

UFC Нашвил: Луис Пеня се провали на кантара

UFC Нашвил: Луис Пеня се провали на кантара
0

ММА звездата Луис Пеня не успя да прецени възможностите си със свалянето на категорията. До момента той записа и шестте си професионални битки при леките.

Съгласи се да се изправи срещу Стивън Питърсън в категория перо на бойното шоу в Нашвил, което е този уикенд. Проблемът е, че не успя да се изчисти навреме и се оказа по-тежък с 1,2 килограма от максималното.

Това ще му коства 30% от приходите.

Останалите състезатели нямаха проблеми с официалното измерване. В главната битка на „UFC Fight Night 148“ ще наблюдаваме Стивън Томпсън и Антъни Петис. Друг интригуващ сблъсък противопоставя Къртис Блейдс на Джъстин Уилис.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.