Начало Бокс Петъчни прогнози: Тервел нокаутира, Кобрата бие по точки

Петъчни прогнози: Тервел нокаутира, Кобрата бие по точки

Петъчни прогнози: Тервел нокаутира, Кобрата бие по точки
0

Най-доходоностната рубрика на Boec.BG акцентира върху мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви. Братята отново излизат да прославят България – този път в САЩ. Те са част от професионалната бойна гала вечер в Лос Анджелис тази неделя.

Очаква се мачовете им да започнат в 3:30 и 5:30 часа българско време.

Кубрат Пулев – Богдан Дину

Кобрата е тежък фаворит за спечелване на мача. Букмейкърите оценяват шансовете му на 1.06, а кофеициентът за успех на румънеца е 9. Българинът демонстрира желязна дисциплина в последните си двубои. Кубрат е много опитен боксьор, който през годините доказа, че умее да взима подобни мачове – по точки. Много е вероятно поредната му победа на ринга да бъде след решение, както се случи срещу последните двама съперници – Хюи Фюри и Кевин Джонсън. Ставката за победа на по-големия от братята Пулеви с решение е 1,66.

Тервел Пулев – Мич Уилямс

Европейският шампион излиза да разкъса поредната си жертва. Букитата са убедени в успеха на юриста и го оценяват на 1,02. Победа за американеца – 15. Тук най-удачно е да се потърси опцията „Тервел Пулев с нокаут, технически нокаут или дисквалификация“ за 1,44. До момента нашенецът има 12 победи при професионалистите, а в 11 от тях приспа противниците си. Разликата в класите тук е огромна. Вече два пъти се би с американци в Чикаго и ги просна още в 1-ия рунд.

Двете прогнози са солидни опции за права колонка. Ако бъдат играни така, правят коефициент 2,39!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.