Начало ММА UFC освободиха Спартанеца и още 4 бойци

UFC освободиха Спартанеца и още 4 бойци

UFC освободиха Спартанеца и още 4 бойци
0

Най-известната ММА верига в света освободи нови 5 бойци след незадоволително тяхно представяне в последните им битки!

Сред тях е гръцкият боец Андреас Михайлидис – „Спартанеца“ (на главната снимка). 33-годишният боец се състезава в полусредна категория. Той подписа с UFC през 2020 година като за този период изира 4 двубоя. От тях Михайлидис спечели едва 1 среща (Кей Би Булар), а в останалите инкасира поражения (Модестас Букаускас, Алекс Перейра и Ринат Фахрединов).

Луис Смолка е сред другите напускащи. Хаваецът, който има общ баланс от 17 успеха и 9 поражения в ММА, има общо 7 двубоя в UFC. От тях той спечели 3 и загуби други 4. От 2020 година насам той спечели само един двубой, но загуби други три, което натежа при избора за уволнението му.

Luis_Smolka

Фелис Хериг също беше освободена. Тя се намираше в серия от 4 поредни поражения, а последният й успех датира от около 5 години. След новината за напускането, 37-годишната Хериг заяви, че се оттегля от смесените бойни изкуства.

Бразилецът Алекс да Силва Коельо напуска UFC след 4 битки, в които регистрира едва една победа. Той има впечатляващ баланс от 21 победи (20 преди финалния гонг) и едва 4 поражения, но явно нивото в най-известната ММА верига в света е било прекалено високо за 26-годишния южноамериканец.

Франк Камачо също загуби мястото си сред бойците на UFC. Представителят на Северни мариански острови се състезава в лека категория. Той беше част от компанията за точно 5 години. За този период Камачо 2 победи и 6 загуби.