Начало ММА Пореден боец беше освободен от UFC

Пореден боец беше освободен от UFC

Пореден боец беше освободен от UFC
0

Антъни Мартин вече не е боец на UFC. На 31-годишният американец не му беше предложен нов договор с най-известната ММА верига в света и ще трябва да търси къде да продължи кариерата си. Той се състезаваше в полусредна категория.

Общият му баланс е 17 победи и 6 загуби. От тях той е спечелил 10 преди финалния гонг (1 с нокаут и 9 след събмишън). Неговата професионална кариера в смесените бойни изкуства стартира през 2012 година като печели първите си 8 срещи в клетката, 6 от които със събмишън, след което подписва с UFC.

В дебюта си за организацията, Мартин губи с единодушно съдийско решение от Рашид Магомедов на UFC 169. При второто си влизане в октагона, американецът пада и от Бенейл Дариуш със събмишън във втория рунд. Оттам насетне той печели общо 9 срещи и губи още 4.

През 2019 година Антъни Мартин спря серията от седем поредни успеха на Рамазан Емеев, побеждавайки го с единодушно съдийско решение на UFC Fight Night 163. В последния си сблъсък обаче Мартин загуби от Нийл Магни през юни 2020 година.