Начало ММА UFC посочи вратата на Грег Харди
0

UFC посочи вратата на Грег Харди

UFC посочи вратата на Грег Харди
0

Грег Харди вече си търси нова работа. Бившият футболист от НФЛ навлезе в серия от три поредни поражения в октагона на UFC. В резултат на това шефът на най-голямата ММА организация в света – Дейна Уайт е взел решение да посочи вратата на 33-годишния американец.

Харди (7-5) нямаше победа от 31 октомври 2020-а, когато нокаутира Морис Грийн във втория рунд. В последствие обаче той падна по сходен начин от Марчин Тибура, Тай Туиваса и за последно от Сергей Спивак на 5 март, което изглежда е преляло чашата на търпение на Уайт.

Бившият футболист смени кариерата си и напусна НФЛ, след като се забърка в серия от инциденти. През 2014-а той бе арестуван за домашно насилие срещу бившата му приятелка, която го обвини, че се е опитал да я убие. През 2016-а пък Харди бе задържан за притежание на кокаин, което бе и прекрачването на границата, за да бъде освободен от Лигата.

В последствие започна и кариерата на американеца в клетката на ММА. Както всичко досега в живота на Харди обаче и това се оказа твърде кратко „увлечение“.

Снимка: БТА