Начало ММА UFC спешно търси бойци за галата в Бруклин

UFC спешно търси бойци за галата в Бруклин

UFC спешно търси бойци за галата в Бруклин
0

Феновете на UFC се питат дали два мача от програмата на дебютната гала в канала на ESPN+ ще отпаднат. Бойната вечер е само след няколко дни – 19 януари в Бруклин, а двама от бойците отпаднаха. Това са Йон „Хълк“ Кутелаба и Джон Линекер.

От най-голямата бойна организация в света все пак май намериха съперник за Глоувър Тейшейра. Бразилският ветеран в лека тежка категория трябва да се качи в клетката обаче няма срещу кого да се бие, след оттеглянето на молдовеца Йон „Хълк“ Кутелаба. Новината от последните часове е, че почти сигурно срещу него ще се изправи Карл Робъртсън.

Робъртсън, който е наричан „Baby K“, е професионален боец от три години. Рекордът му е 7-1, а в леката тежка категория има две победи, като една е доста впечатляваща – срещу шампиона на  „Legacy Fighting Alliance“ (LFA) Райън Спам.

От UFC все още не са намерили обаче противник за Кори Санхаген в категория „петел“, след отказа на Джон Линекер.

Гвоздеят на вечерта ще бъде двубоят на Ти Джей Дилашоу срещу олимпийския шампион по борба и настоящ шампион при най-леките Хенри Сежудо. Срещата е интригуваща с това, че Дилашоу, който е настоящ шампион в категория „петел“ сменя в дивизия „муха“ и това ще бъде дебютът му.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.