Начало ММА UFC ветеранът Джоузеф Холмс твърди, че Холанд и негови приятели са го пребили

UFC ветеранът Джоузеф Холмс твърди, че Холанд и негови приятели са го пребили

UFC ветеранът Джоузеф Холмс твърди, че Холанд и негови приятели са го пребили
0

Боецът от средна категория на UFC Джоузеф Холмс е бил нападнат и пребит от Кевин Холанд и негови компания, по време на ММА събитие в Далас. Инцидентът се е случил в петък вечерта и за него съобщи самият Холмс.

„Бях пребит. Не си спомням последният път, когато ми скочиха и пребиха. Къде бяха моите хора? Никой не дойде да ми пази гърба. Никой. Пребиха ме“, написа Холмс в социалните мрежи.

„Те ме биеха, и ритаха, докато бях на земята. М*йната му на Кевин Холанд. М*йната му на този човек“, допълва боецът.

Потърпевшият твърди, че всичко започнало със скандал и спор, който ескалирал много бързо. Холмс си забравил дрехите на горното ниво на сградата и нещата се случили на стъпалата. Двамата с Холанд се спречкали и секунди по-късно той получил удар в гръб, а впоследствие от много хора. Впоследствие Холанд се разкрещял да спрат да го удрят, а охраната на събитието се намесила.

Самият Холанд има по-различна версия за случилото се, като според него се е опитал да успокои Холмс, докосвайки го приятелски, а Холмс го е избутал и са щели да паднат от стълбите.

„После не знам какво е станало“, обяснява Холанд за инцидента.

Непосредствено след боя Холмс е отправил предизвикателство към Холанд да решат проблемите си в октагона, но Холанд е заявил, че такъв бой никога няма да се осъществи и му предложил спаринг със залог от 20 000 долара в неговата зала.

Кевин Холанд загуби през декември от Стивън Томпсън, а Холмс пък претърпя поражение от Джу Йон Парк.

„В края на деня ние сме бойци. Да плачеш онлайн, че си се бил с някого, когато си боец няма никакъв смисъл. Преодолей го. Ти и друг мъж сте се били…Бъди щастлив, че спрях другите да те сритат“, каза Холанд от своя страна.

тагове: