Начало ММА Уитакър ще служи като резерва на UFC 305

Уитакър ще служи като резерва на UFC 305

Уитакър ще служи като резерва на UFC 305
0

Уитакър напомни на феновете, че той все още е един от най-добрите в средна категория.

„Надяваш се на най-доброто и се подготвяш за най-лошото, нали?“ каза Уиттакър пред репортери след събитието. „Подготвях се за абсолютен 25-минутен сблъсък. Подготвях се за война – бой с кучета. Вече ви казах, че имам манталитет на ловец. Ще вляза там и ще преследвам плячката си. Искам да бъда хищникът. Чувствам се така, сякаш съм го постигнал.

Уитакър заяви че иска да бъде резервен боец на UFC 305 за битката, за титлата между Ду Плесис (21-2 MMA, 7-0 UFC) срещу Адесаня (24-3 MMA, 13-3 UFC) на 17 август в Пърт, Австралия, главният изпълнителен директор на промоцията Дeйна Уайт одобри това. Уитакър обясни защо смята, че вторият сблъсък с носителя на титлата ще протече по различен начин от първия.

Иска ми се да мисля, че реваншът ще протече по различен начин„, каза Уитакър. „Погледнете записите. От този двубой насам аз само се подобрявам. Станах много по-добър. Той се появи в онази вечер и ме победи честно и справедливо и сега е световен шампион благодарение на това. Но аз знам, че мога да се справя по-добре. Ще го победя ли? Може би той отново ще вдигне ръка, но аз знам, че мога да се справя по-добре и знам, че не показах най-доброто от себе си в този двубой и заради това искам да се изправя срещу него отново.

тагове: