Начало ММА Усман и Ковингтън поделят един милион долара
0

Усман и Ковингтън поделят един милион долара

Усман и Ковингтън поделят един милион долара
0

Двамата въвлечени в главната битка на събитието UFC 245, Камару Усман и Колби Ковингтън, ще си поделят един милион щатски долара за участието си в бойната гала вечер. Спортната комисия на щата Невада потвърди пред MMAfighting.com, че гарантираните възнаграждения на двамата топ бойци при 77-килограмовите са по 500 000 долара.

Боецът, който ще получи най-голям гарантиран хонорар след Усман и Ковингтън, е Жозе Алдо. Той ще прибере 400 000 долара и още 50 000 долара, ако победи Марлон Мораеш в дебюта си в категория петел.

Живата легенда в женския ММА Аманда Нунеш ще получи $350,000 и още 100 000, ако опази статута си на шампион от Жърмейн де Рандами. Същата гарантирана сума ще влезе в банковата сметка на Макс Холоуей, но при победа няма да получи бонус. Неговият опонент Александър Волкановски ще бъде с 250 000 щатски долара по-богат без значение от резултата на двубоя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.