Начало Бокс Надникнете в подготовката на Тервел Пулев (ВИДЕО)

Надникнете в подготовката на Тервел Пулев (ВИДЕО)

Надникнете в подготовката на Тервел Пулев (ВИДЕО)
0

Тази вечер бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон, Тервел Пулев, ще оглави боксова галавечер в Пловдив.

В „Колодрума“ Тервел Пулев ще атакува своята втора титла. Той ще се боксира с опасния американец Дишон Уебстър в 12-рундова битка. Победителят ще си тръгне с интернационалния пояс на Световната боксова асоциация в полутежка категория. При успех 37-годишният софиянец ще има огромен шанс да влезе в Топ 10 на световната ранглиста. Пулев ще търси своята 15-а победа при професионалистите. До момента той отказа 12 от своите съперници.

Предизвикателството пред него не е никак малко. Уебстър може да се похвали с 12 професионални победи, 6 от които с нокаут.

По-малкият от братята Пулеви ще излезе на ринга около 22:00 ч. Boec.Bg ще отразява участието му рунд по рунд. Загрейте за този дългоочакван двубой с това наелектризиращо видео, което ще ви пренесе в тренировъчния лагер на Тервел:

Тервел Пулев (България) – визитка :: 4K Studio from 4K Studio on Vimeo.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.