Начало Кикбокс и муай тай София приема международен кикбокс турнир

София приема международен кикбокс турнир

София приема международен кикбокс турнир
0

София ще домакинства на международен кикбокс турнир в неделя, 15.12.2019. Над 720 участници от 27 клуба от страната и чужбина ще премерят сили в последното елитно състезание за годината – „Sofia Open 2019“.

Двубоите ще се проведат по правилата и регламента на Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO), а Българската конфедерация по кикбокс и муай тай е организатор на това мащабно събитие. Състезанието е отворено за участници от всички възрасти и националности. Стиловете, в които ще се провеждат съревнованията са „пойнт файтинг“, лайт контакт“ и „киклайт контакт“. За най-добрите във всяка дивизия организаторите са предвидили парични награди.

Арена на битките ще бъде спортна зала „София“. Началото на събитието е планувано за 10:00 ч. Повече информация за „Sofia Open 2019“ можете да откриете тук.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.