Начало ММА Усман: Трудно е да се води живота на Макгрегър
0

Усман: Трудно е да се води живота на Макгрегър

Усман: Трудно е да се води живота на Макгрегър
0

Шампионът в полусредна категория на UFC Камару Усман изненадващо обяви, че симпатизира на бившия носител на титлата от две категории Конър Макгрегър.

„Нигерийският кошмар“ осъзнава, че Конър е може би най-популярният боец ​​в света и следователно трябва да изпита най-големия натиск.

Знам, че за Конър е трудно. Аз съм шампион и знам колко трудно е да си шампион сега. Не мога да си представя какво преживява Конър. Сигурно е трудно. Там не можете да направите нищо …

Хората искат само да обиждат, да стъпчат някого в калта. Да, разбира се, че имаш пари и всичко. Но си нокаутиран в последната битка. И си спечелил само веднъж от последните четири или пет битки. Хората просто нямат търпение да ви го кажат в лицето. Трудно е да се води такъв живот„, сподели Усман.

На 11 юли в UFC 264 ще се проведе третата битка между американеца Дъстин Порие и ирландеца Конър Макгрегър.

32-годишният Порие влиза в трилогията с Макгрегър с рекорд от 27-6-1. Дъстин е в серия от две победи в UFC, последната от които бе именно срещу Макгрегър през януари с TKO във втори рунд.

Макгрегър също е на 32 години. Ирландецът държи рекорд 22-5 и е бивш шампион на UFC в две дивизии. Победата си над Поарие той записа през септември 2014 г. с TKO в първия рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".