Начало ММА Уайт разказа какво е станало с хванатия пират
0

Уайт разказа какво е станало с хванатия пират

Уайт разказа какво е станало с хванатия пират
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е предотвратил нелегалното излъчване в интернет на двубоя между Конър Макгрегър и Дъстин Порие този уикенд.

Преди шоуто той заяви, че хората от веригата са успели да спипат пират, който се готви да пусне безплатно стрийминг на двубоя, но разкритието на Уайт, че знаят кой е той, го е спряло.

“Нека ви разкажа една история. Май дадох интервю пред “Би Ти Спорт”, а после ме питахте на пресконференцията и ви казах какво ще стане с него. Казах ви, че сме го открили и го следим. Е, той пусна съобщение преди мача: “Вече не няма да излъчвам Макгрегър срещу Порие, но ще ви кажа от къде можете да си го купите легално”. Сега цялата му стрийминг услуга е изтрита и не съществува. Заличена е. Един си замина, остават още много. Готов съм”, призна Уайт.

Шефът на UFC се закани, че това няма да е последната подобна акция и той ще продължи да се бори с нелегалното излъчване на двубоите от веригата.

„Преди всяко събитие ще ги преследвам. Един или повече – ще видим. Обръщам се към този, който сега се отказа – добро решение, приятел, бяхме те спипали. Не знам дали е бил наясно, но ни беше в ръцете. Само трябваше да започне да излъчва и щеше да има големи неприятности. Но направи правилното нещо“.