Начало Видео Валентина Шевченко продължава да мачка (ВИДЕО)

Валентина Шевченко продължава да мачка (ВИДЕО)

Валентина Шевченко продължава да мачка (ВИДЕО)
0

Трета поредна успешна защита на титлата в категория „муха“ при жените записа Валентина Шевченко (19-3).

Киргизстанката победи Кейтлин Чукейгян (13-3) чрез технически нокаут в третия рунд от главния подгряващ мач на UFC 247.

„Куршума“ изигра изключително доминантен мач, доминирайки над опонентката си във всеки един аспект. Срещата в Хюстън започна спокойно, като и двете състезателки се държаха на разстояние една от друга. Шампионката нанесе няколко силни лоу кика, които попаднаха от външната страна на лявото бедро на Чукейгян.

Въпреки предимството при разтега и височината, американката не успяваше да намери точния тиръм и дистанция и повечето и удари и ритници увисваха. В края на първата част Шевченко записа успешен тейкдаун, а малко преди сирената тя вкара брутален десен лакът в главата на Кейтлин, който отвори сериозна аркада на претендентката.

За нейно съжаление, тя не бе затворена и тя влезе във втория рунд със струя кръв по лицето си. Нещата не се промениха и Шевченко продължи да бъде по-точната от двете. Тя заби спининг бек кик в тялото на Чукейгян, която пък отговори с първата си точна комбинация. Най-добрия момент дойде малко след това, когато 31-годишната шампионка заби спининг бек кик право в лицето на съперничката, която обаче остана на краката си. Веднага след това последва нов тейкдаун за Шевченко, която спечели и втория рунд.

Всичко за претендентката приключи в третата част. В началото на рунда изглеждаше, че американката най-накрая започва да навлиза в мача, пласирайки силен лоу кик и добри попадения с ръце. Двете обаче влязоха в клинч и шампионката отново направи тейкдаун. „Куршума“ моментално заключи лявата ръка на Чукейгян и оттам започна да налага главата ѝ, а след няколко секунди реферът на двубоя прекрати мъките за Кейтлин.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.