Начало ММА Ванзант категорична за раздялата с UFC
0

Ванзант категорична за раздялата с UFC

Ванзант категорична за раздялата с UFC
0

Звездата в категория „сламка“ при жените Пейдж Ванзант е категорична, че нищо не може да промени мнението ѝ да сложи край на взаимоотношенията си с UFC след следващия си двубой.

На 11 юли тя ще се изправи срещу бразилката Аманда Рибас в мач от UFC 251, като това е последната ѝ среща от настоящия договор с компанията. След него Ванзант възнамерява да се пробва като свободен агент и да прецени в коя организация ще продължи кариерата си.

„Сърцето ми е категорично и никой не може да промени мнението ми, че ще изиграя последния си двубой от договора. Не зная къде е бъдещето ми – наистина. Това е вълнуващ момент в живота ми“, каза Ванзант.

View this post on Instagram

#UFC #inabudhabi

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Тя си припомни, че е подписала договорът с организацията когато е била на 22 години и смята за пълна лудост все още да е обвързана с него.

„Част съм от UFC вече 6 години и през цялото това време, а това е пълна лудост, съм под договора, който сключих преди да се бия с Роузи Намахуняс на 22 години, а сега съм на 26. И, някак си, между контузиите, риалити предаванията, телевизията, работата която свърших, съм си все на един и същ договор, на който бях като 22-годишна. Но не смятам, че обикновено негово удължаване е моето нещо. Искам да докажа стойността си с нов договор“, отсече Ванзант.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.