Начало ММА Веласкес: Достатъчно добър съм, за да победя Джон Джоунс

Веласкес: Достатъчно добър съм, за да победя Джон Джоунс

Веласкес: Достатъчно добър съм, за да победя Джон Джоунс
0

Бившият двукратен шампион на UFC в тежка категория – Кейн Веласкес (14-2), ще се изправи тази събота вечер срещу Франсис Нгану (12-3) в главното събитие на „UFC on ESPN 1“.

Това ще бъде първи мач за американеца от мексикански произход от средата на 2016-та година, когато Веласкес победи Травис Браун.

Въпреки дългото си отсъствие от Октагона обаче, на Веласкес няма как да му липсва самочувствие при положение, че преди години бе смятан за едно от най-големите имена в тежката дивизия.

36-годишният бивш шампион сподели, че за него не би представлявало никакъв проблем да се изправи срещу настоящия шампион в лека тежка категория – Джон Джоунс, който до ден днешен си остава еиднствения човек победил съотборника на Веласкес – Даниел Кормие.

„Няма проблем да се изправя срещу Джон Джоунс. Той е супер атлет, но знам, че съм достатъчно добър, за да го победя.

Гледал съм доста негови мачове и знам на какво е способен. Но моята цел е да се съревновавам с най-добрите, за мен няма голямо значение срещу кой се изправям.

Не се връщам, за да избирам срещу кого да се бия. Ако възможността да се изправя срещу Джоунс се открие, ще съм повече от радостен. Но първо да се справя с Нгану и тогава ще мисля занапред“, сподели Веласкес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.